Elevii au talent

Posted by admin on May 20th, 2011 .

În ziua de 17 mai 2011 Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galaţi a organizat în Sala de festivităţi aconcursul Elevii au talent. Iniţiatorul şi coordonatorul acestei activităţi a fost doamna profesoară Ştefania Florentina Rusu. La acest concurs au fost 36 de înscrieri individuale şi de grup, însă  doar 17 au intrat  în marea finală:

1. Ciobotaru Cosmin

2. Ceapraga Tiberiu

3. Stănescu Margareta şi Pîrjol Costel

4. Ştefan Alin

5. Elena Vrabie

6. Călin Lucica

7. Simona Baboi

8. Rusu Maricela

9. Trupa de teatru Liane: Ion Carmen, Ghelasã Loredana, Vasile Cristina, Racoviţă Georgiana, Bezma Liviu, Dobre Liviu, Boea Elena, Roibu Violeta, Palade Nicoleta, Bratsoloveanu Vlad.

10. Ansamblul de dans popular Morăriţa: Racoviţă Georgiana, Bezma Liviu, Dăraban Andreea, Preotu Mihaela, Tonu Ana Maria, Moroşanu Gheorghe, Tishher Mihai, Vasile Cristina.

11. Ansamblul de dans popular Muguraşii: Pleşu Valentin, Auraş Marian, Fudulache Ionuţ, Dobre Liviu, Dică Cristina, Poalelungi Ionela, Vidinaru Ana Maria, Bănuc Adriana.

12. Trupa Keep the Vibe Alive 2: Iordache Marius şi Iacob Iulian.

13. Marian Petruţ Gabriel

14. Iancu Matei

15. Cojocaru Iuliana Daniela

16. Adrian Tanescu

17. Chiricuţă Ioan

Invitat special a fost violonista Camelia Dumitriu de la Liceul de Artă „„Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

Concursul a decurs conform regulamentului impus de juriul  format din doamna director Ana Daniela Cristea, doamnele profesoare Elena Iuraşcu şi Tudose Luminiţa, cărora li s-au alăturat elevii  Bujor Oliviu şi Petruţ Marius.

Talenţatii au pregătit cu multă atenţie apariţia lor pe scenă în marea finală. Însoţiţi de susţinătorii lor, au încercat să-şi stăpânească emoţiile şi să impresioneze jurul. Trebuie menţionat faptul că spectacolul adevărat a fost cel din afara concursului, când unii participanţi au scăpat de emoţii şi de timiditate, prinzând gustul scenei. În aşteptarea rezultatelor, Pîrjol Costel a încântat pur şi simplu publicul prin dansul său.

După câteva minute de aşteptare juriul a revenit anunţând rezultatele: un premiu special, şi câte două premii I, II şi III, restul concuremnţilor primind diploma de participare. Premiul cel mare a fost în valoare de 500 RON.

Clasamentul a fost următorul:

 • Premiul special: Cojanu Daniela
 • Premiul I: Ciobotaru Cosmin şi Muguraşii
 • Premiul II: Ştefan Alin şi Trupa Liane
 • Premiul III: Trupa keep the Vibe Alive 2 şi Morăriţa

După desfăşurarea concursului, am aflat câteva dintre impresiile participanţilor: Ceapraga Tiberiu a fost de părere că deşi organizarea a fost cam slabă, ideea desfaşurării acestui concurs a fost foarte bună. Cei mai talentaţi au fost în opinia sa Costel cu Margareta, precum şi băiatul care cânta rap, Ciobotaru Cosmin. Pe de altă parte, Lucica şi Margareta l-au apreciat pe Ştefan Alin.

Întrebaţi ce ar face cu banii dacă ar câştiga, concurenţii nu au dat un răspuns clar, spunând că nu s-au gândit la acest lucru. Margareta a fost singura care a afirmat că le-ar face cinste prietenilor.

Cojocaru Daniela

Cojocaru Daniela a fost luată prin surprindere de decizia juriului, spunând că nu se aştepta să fie marea câştigătoare. Totuşi, iată că nu a trecut neobservată vocea acestei fete modeste care a cântat atât de frumos o melodie populară.

Cu toate că juriul a fost impresionat de talentul elevilor, clasamentul nu a putut să mulţumească pe toată lumea. Unii participanţi au afirmat că juriul a fost nedrept, deoarece nu a ţinut cont cu adevărat de valoarea concurenţilor. De asemenea, mulţi au afirmat că sonorizarea a lăsat de dorit.

Trecând peste aceste inconveniente, trebuie să le multumim domnilor directori şi doamnei Ştefania Florentina Rusu pentru că le-au acordat elevilor şansa de a-şi dezvălui talentele ascunse şi le-a dat posibilitatea de a fi cunoscuţi mai bine de colegii lor şi nu în ultimul rând de profesori.

Marin Gabriela, clasa a XI – a B, Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galaţi

12 Responses for “Elevii au talent”

 1. chester says:

  rheum@detectors.swoop” rel=”nofollow”>.…

  hello!!…

 2. Julio says:

  merry@weigle.patrolman” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 3. Darren says:

  overpriced@stock.bronchiole” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 4. carlos says:

  pianists@farrar.shudder” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 5. Alan says:

  facetiously@annee.chrome” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 6. Philip says:

  barn@teeeee.oceana” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 7. clarence says:

  unification@propagation.gettin” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 8. jorge says:

  redwoods@dsm.sheridan” rel=”nofollow”>.…

  thanks!!…

 9. Daryl says:

  viewer@globally.scot” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó….

 10. Timothy says:

  overreach@dearest.sensitivities” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 11. Ralph says:

  resting@chum.conversions” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 12. Clyde says:

  mortals@avocation.cant” rel=”nofollow”>.…

  good info….

You must be logged in to post a comment Login

Photo Gallery

Log in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes